« Stage pedagogisch medewerker

Gepubliceerd op 12-08-2024

Kinderopvang De Blokkendoos in Schijndel heeft voor het schooljaar 2024-2025 nog een stageplaats in de kinderopvang beschikbaar. 

We hebben een stageplaats in de kinderopvang beschikbaar voor studenten van pedagogisch medewerker niveau 3 (Pw3) of gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 (PW4) . De stageplaats in onze kinderopvang is voor mbo 3 en mbo 4 beschikbaar voor zowel BBL als BOL studenten. Volg je de opleiding helpende zorg & welzijn en wil je graag een stageplaats in de kinderopvang, dan ben je ook van harte welkom.

Naast studenten van mbo opleidingen staan wij open voor HBO studenten. Zoek je nog een stage voor de opleiding pedagogiek, SPH of de AD PEP, vraag naar de mogelijkheden bij Kinderopvang De Blokkkendoos.  

Kinderopvang De Blokkendoos vindt het belangrijk dat studenten een eerlijke kans krijgen tijdens de stage. Bij ons wordt je meegenomen in de dagelijkse routine en krijg je de vrijheid voor je schoolopdrachten. Kinderopvang De Blokkendoos heeft een klein, hecht team die studenten tijdens hun stage met aandacht begeleiden. De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang De Blokkendoos hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van stagiaires. 

Betaalde stage / student medewerker kinderopvang
Tijdens een kennismakingsgesprek zal worden besproken of er een mogelijkheid is om betaald te worden voor je stage of om in dienst te komen als student medewerker.

Zoek je een leuke, leerzame stageplaats in de kinderopvang omgeving Schijndel?
Neem dan contact op:
kantoor@kovdeblokkendoos.nl
073-5495883